Heder Valda OLD

                          nac tel

valda home text 1

Технологии

Управлението на работния процес в производството на врати и прозорци се контролира от най-добрата в световен мащаб фирма за софтуер “KLAES”.
Производството на прозорци се осъществява от поточни линии на световните лидери – немските фирми “URBAN”, “Елуматек” и “ROTOX”. Осигуряват висока производителност при минимална човешка намеса. Качеството, което осигуряват тези машини на слепване и почистване на профилите гарантира перфектен продукт и европейска гаранция от 5 години на цялото изделие.

Четириглавата лепачка на URBAN осигурява перфектна заварка на ъглите. Тя позволява при цветните профили заварката да бъде с дебелина 0.2мм, т.е. много тънка и достатъчно здрава.
Почистването се осъществява от четириосна машина URBAN – най-бързата в света. CNC машината е абсолютно автоматична и осигурява абсолютно прецизно изчистване на ъгловата сглобка.
Обработващите центрове на “URBAN” и “Елуматек” осигуряват абсолютно всички обработки на профилите, автомантично гарантирайки прецизността на всички операции.
През определен период прозорците с марка “Валда” се изпитват, което гарантира качеството на продукцията. “Валда” не случайно се е насочила към световните лидери в производството на машини и технологии. Ние смятаме, че само с качествени машини и качествен профил може да се произведе качствен продукт.
Управленческия и производствен състав на "Валда" успешно усвоява и в последствие прилага всички новости и техники в производството на врати и прозорци. Факт е, че се развиват и вървят нагоре тези компании, които генерират нови идеи, разработки и продукти.

Влада - фабрика за дограма и щори
OSense O-Sense