Heder Valda OLD

                          nac tel

valda home text 1

Секционни гаражни врати

 Валда предлага секционните гаражни вратина немската фирма “Novoferm” с характеристики:

 • Висока степен на топло и звукоизолация.
 • Дълъг експлоатационен живот.
 • Безшумна работа, осигурена от перфектен хардуер.
 • Отлични уплътнения по краищата на вратите.
 • Панелите са обработени по начин, непозволяващ прещипване на пръстите нито отвън, нито отвътре при движението на вратата.
 • Възможност за вградени и допълнителни врати, със структурата и цвета на секционната врата. Вградената врата винаги се отваря навън и има праг само 70 мм. Тристранно обикалящи уплътнения на допълнителните врати, както и едно специално оформено уплътнение с ръб в областта на прага се грижат за най-висока уплътненост и оптимална топлоизолация
 • Лесно отблокиране чрез ключ.
 • Богата гама от цветове по каталог RAL.
 • Автоматиката е настроена, при срещане на препятствие да спира движението на вратата и да я отвори отново.

Секционната гаражна врата iso 20 е напълнена с 20 mm ядро от твърд пенопласт, който се грижи за висока топло- и звукоизолация. Всички секции на вратата се произвеждат от горещо поцинкована фина ламарина и се лакират с устойчиво на атмосферно влияние грундиращо покритие на полиестерна основа. Ъглови царги, водещи релси, както и всички обкови на вратата също са галванично поцинковани, така че никъде не може да се отложи ръжда.

sekcionni garajni vrati iso20-1- Висока топлоизолация чрез дебело 20 mm ядро от твърд пенопласт без FCKW (коефициент на топлоизолация K = 1,0 W/m2K)

- Външна страна: Полиестер - грундирано-боядисан, бял (подобно на RAL 9016)

- Вътрешна страна: Полиестер - грундирано-боядисан, сиво бял (подобно на RAL 9002)

 

 

sekcionni garajni vrati iso20-2

sekcionni garajni vrati iso45-1Секционната гаражна врата iso 45 е напълнена с 45 мм ядро от твърд пенопласт, който се грижи за висока топло- и звукоизолация. Всички секции на вратата се произвеждат от горещо поцинкована фина ламарина и се лакират с устойчиво на атмосферно влияние грундиращо покритие на полиестерна основа. Ъглови царги, водещи релси, както и всички обкови на вратата също са галванично поцинковани, така че никъде не може да се отложи ръжда. Секционната врата iso 45 е много подходяща за оборудване на двойни гаражи с една цяла врата. Тя се предлага серийно за гаражи с ширина до 5,5 м и голямата здравина се постига чрез изключително голямата дебелина на стената - 45 мм, която гарантира висока устойчивост на усукване, оптимална топлоизолация и балансирано окачване, което се грижи за лесно обслужване и максимална безопасност. Успоредно със своята голяма ширина и голяма здравина една Novoferm двойна гаражна врата естествено е и много шик!

- Максимална топлоизолация чрез дебело 45 mm ядро от твърд пенопласт без FCKW-(коефициент на топлоизолация K = 0.5 W/m2K)
- Външна страна: Полиестер - грундирано-боядисан, бял (подобно на RAL 9016)
- Вътрешна страна: Полиестер - грундирано-боядисан, сиво бял (подобно на RAL 9002)

 

sekcionni garajni vrati iso45-2

 

Летящо крило
Валда предлага секционните гаражни врати на немската фирма “Novoferm” модел: Rees


sekcionni garajni vrati letiashto kriloГаражните врати тип "летящо крило" са изпълнени от едностенна гофрирана ламарина без топлоизолация и се предлагат по стандартни размери. Стоманената гаражна врата на вертикални ленти е без страничен профил с крило от горещо поцинкована фина ламарина и с грунд-лакиране електростатично прахово- полиестерно покритие. Гаражните врати тип "летящо крило" са удобни както за единични, така и за двойни гаражи, предлагат се и със странична или с вградена проходна врата. Всички гаражни врати тип "летящо крило" са изработени от горещо поцинковани тънки стоманени листове.
Стоманената гаражна врата на вертикални ленти е без страничен профил с крило от горещо поцинкована фина
ламарина и с грунд-лакиране електростатично прахово- полиестерно покритие. Гаражните врати тип "летящо крило" са удобни както за единични, така и за двойни гаражи, предлагат се и със странична или с вградена проходна врата. Всички гаражни врати тип "летящо крило" са изработени от горещо поцинковани тънки стоманени листове.

 

Гаражните врати тип "летящо крило", модел Rees, се предлагат и с интегрирана електро - механична задвижка.

Предимства на гаражните врати Novoferm модел Rees:

 • Дълъг експлоатационен живот.
 • Почти безшумно отваряне и затваряне, осигурено от перфектен хардуер.
 • Специално конструиран лагер на рамото на лоста, който осигурява оптимално затваряне.
 • Странично заключване с резета, което не е свързано с пода.
 • Троен пружинен пакет за по-надеждно функциониране.
 • Надеждно и бавно движение на вратата, благодарение на здравия пружинен пакет и лесно подвижните пластмасови колелца.
 • Отключване в случай на авария.
 • Безупречно качество и сигурност.
 • Подсилени ъгли на рамката на крилото.
 • Отлична устойчивост на корозия. Поцинкована рамка на крилото, блок каса, стоманения пълнеж, раменете на лоста и крилото на вратата е грунд-лакирано с прахово- полиестерно покритие.

 

 

 

Влада - фабрика за дограма и щори
OSense O-Sense