Heder Valda OLD

                          nac tel

valda home text 1

Kommerling PREMIDOOR

PremiDoor, порталът от типа плъзгане с повдигане на KOMMERLING Ви дава възможност за намиране на гъвкави и истински светли решения за щедрия преход към градината или терасата. Обитаемото пространство се отваря към градината, а терасата се превръща едва ли не във всекидневна.

PremiDoor на KOMMERLING е истински продукт от премиум класа. Той подкупва със своята елегантна, очароваща линия, своя неподвластен на времето характер и техническите си характеристики: Най-добрите стойности по отношение на топло- и шумоизолация, стабилност и плътност са също така естествени както и сигурната работа при възможно най-висок комфорт на отваряне.

Различните варианти на изпълнение и неочакваните размери – с крила до 3,0м широчина и 2,5м височина – предлагат най-добри предпоставки за Вашето индивидуално архитектурно решение.

Приятно тихият и лек ход на плъзгащите елементи е друг ярък отличителен белег на PremiDoor, разработен на базата на актуалните 70-милиметрови профилни системи.

Разбира се, на лице е възможността за съчетаване с алуминиева капачка, с което цветовата гама става практически безгарнична.

С PremiDoor на KOMMERLING дори неочаквани идеи се претворяват в живо строителство.

pvc prozorci PremiDoor

Влада - фабрика за дограма и щори
OSense O-Sense