Heder Valda OLD

                          nac tel

valda home text 1

Ремонт на дограма

Фирма ВАЛДАизвършва цялостен ремонт на PVC или Алуминиева дограма.

В процеса на дългогодишна употреба на дограматанормално се проявяват различни признаци за амортизация или повреда на оделни механизми.

Причините могат да бъдат най различни, например:когато на дограмата не е правена профилактика -смазване на обков, почистване на уплътнения или когато се износят металните части в обкова, скъсване или загуба на еластичност при уплътненията, разхерметизиране на стъклопакетите или счупване на стъклата, провисване на крилата, деформиране на пълнежите - термопанели,  хънтър, пдч или поликарбонат.

При ежедневна употреба се случва да блокира брава на алуминиева или пвц врата, да се счупи дръжка, да се протрият насрещници, защото не е направен реглаж и крилото е увиснало, да се наложи смяна на панти и др.

Това обикновено е свързано с трудно отваряне и затваряне на крилата на дограмата.

Естествено е след установяване на проблем при експлоатацията на дограмата да потърсите специалист за нейното ремонтиране.

Ние разполагаме с обучен персонал, който може да направи оглед, да изготви оферта за ремонтана дограмата,  включваща стойността на материалите с труда и да възстановим удобството и комфорта при ползването на дограмата.

ЦЕНИ НА ТРУД ПРИ РЕМОНТ НА ДОГРАМА  

remont na dograma

Гаранция за ремонта на дограмата: 12 месеца за подменените елементи.

Стойността на материали се заплаща отделно.

Забележка: Ремонт на дограма ,която не е произведена и поставена от фирма Валда не се извръшва.

Продукти с прекалена амортизация или срок на експлоатация 10 години над гаранционния не могат да бъдат ремонтирани. 

 

 

 

Влада - фабрика за дограма и щори
OSense O-Sense